Ads Top

AMC nu ook beschikbaar via KPN

AMC, de zender bekend van onder meer de populaire series Fear the Walking Dead, Into the Badlands en The Night Manager, is vanaf vandaag ook beschikbaar voor klanten van KPN. De zender en KPN zijn hierover tot een akkoord gekomen. AMC wordt opgenomen in het 'PlusPakket' van KPN, zodat de zender in één klap beschikbaar is in 7,5 miljoen Nederlandse woningen met betaaltelevisie. Met deze lancering covert AMC 95% van de Nederlandse markt. AMC krijgt kanaal 302 in de line-up van KPN.

Binnen de line-up van KPN wordt AMC in augustus ’Channel of the Month’. Op 22 augustus lanceert AMC de tweede helft ('B') van het tweede seizoen van 'Fear the Walking Dead' waar wereldwijd al naar uitgekeken wordt. Nog meer in augustus: AMC lanceert dan in Nederland ook de reeks 'TURN: Washington Spies'. Eerder nog, al meteen in startmaand juli, pakt AMC uit met de première van 'Hap and Leonard' met Christina Hendricks die ook al schitterde in het awardwinnende 'Mad Men'. In juli worden overigens ook jaargangen 1 en 2A van 'Fear the Walking Dead' geprogrammeerd, als een marathon-event, om alle KPN-kijkers de kans te geven alsnog te genieten van deze exclusieve, originele AMC-topper. KPN zal andere speciale weekendmarathons wijden aan topreeksen van AMC zoals 'Humans', 'The Night Manager' en 'Into the Badlands'.

AMC kon al worden bekeken via o.a. Ziggo, Vodafone, Breedband Helmond, CAI Harderwijk, Delta Kabelkomfort B.V., CAIW Media, Solcon Internetdiensten, Kabelservice Noord, Cambrium and Compenz.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.