Ads Top

Waarom sim only nog steeds populair is in Nederland (i.m.)

Hoewel er in de huidige markt tal van aanbiedingen beschikbaar waardoor je een goedkoop abonnement af kunt sluiten en daarbij een prachtige smartphone krijgt, is een Sim only abonnement nog steeds ontzettend populair in Nederland. Hoe komt het eigenlijk dat deze vorm van een abonnement zo populair is en voor wie is een dergelijk abonnement dan geschikt? In dit artikel vertellen we je er alles over!

Voordelig
Het woord zegt het eigenlijk al: Wanneer je een abonnement met alleen een sim afsluit, heb je eigenlijk een los abonnement zonder dat je de beschikking krijgt over een toestel. Het is de ideale manier om een erg goedkoop abonnement af te sluiten. Je dient dan overigens wel al de beschikking te hebben over een telefoon of je moet er een los aan schaffen. Het allergrootste voordeel van zo'n abonnement is dat het veel goedkoper is dan een abonnement met telefoon. Wanneer je een nieuwe telefoon krijgt, worden er vaak hoge kortingen toegepast op het toestel. Wanneer je een Sim only abonnement afsluit, wordt er in plaats daarvan vaak extra korting gegeven op de maandelijkse kosten die je hebt. Daardoor betaal je veel minder per maand. Soms kan dat zelfs tot de helft schelen! Overigens moet je er wel op letten dat je telefoon simlockvrij is. Anders kan de simkaart er niet altijd in!

Voor wie is het?
Je bent lang niet altijd in een positie waarin je veel geld uit kunt geven. Daarom kiezen bijvoorbeeld studenten vaak voor sim only abonnement. Als student kun je deze overigens eenvoudig en snel bestellen op studentmobiel.nl. Studenten zijn echter lang niet de enige die voor een dergelijk abonnement kiezen. Iedereen die al een mobiele telefoon heeft en het te duur vindt om een volledig nieuw abonnement met toestel aan te schaffen, is goedkoper uit met een only sim abonnement. Ook dan is het overigens gewoon mogelijk om zo'n abonnement te bestellen op studentmobiel.nl!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.