Ads Top

Eyefi werkt samen met WiFi Camera's

Eyefi kondigt nieuwe mogelijkheden aan voor WiFi Camera’s met ingebouwde WiFi. Met Eyefi’s WiFi Camera Connectivity, hoeven GoPro- en Olympus-gebruikers niet langer te wachten tot ze thuis zijn met het uploaden en delen van hun foto’s. Foto’s die met deze camera’s gemaakt worden, worden direct overgezet, automatisch georganiseerd en getoond naast de beelden die gemaakt zijn met andere camera’s, inclusief DLSR-camera’s met een Eyefi Mobi WiFi SD-kaart, mobiele telefoons en tablets. Dankzij Eyefi Cloud Smart Tags wordt de volledige fotocollectie automatisch geclassificeerd en gesynchroniseerd met alle apparaten, wat het gemakkelijk en leuk maakt om levendige momenten te delen zodra je ze beleeft.

Smart Tags herkennen automatisch het onderwerp of de onderwerpen op iedere foto en voegen de tags automatisch toe. Tientallen tags, zoals personen, landschappen, eten en drinken, zijn al beschikbaar. Het is ook mogelijk om zelf tags aan te maken. De Smart Tags zijn volledig door de gebruiker in te richten. Hierdoor houdt iedereen zelf controle over de manier waarop ze hun foto’s organiseren, waardoor de foto’s makkelijk terug te vinden zijn.



Eyefi WiFi camera connectivity is per direct beschikbaar voor Android en zal later dit jaar ook beschikbaar zijn voor iOS. Eyefi kondigt eveneens de nieuwe optie aan om Eyefi Cloud af te nemen voor 4,49 Euro per maand. Het Eyefi Cloud abonnement biedt ondersteuning voor GoPro en Olympus Camera’s met ingebouwde WiFi. Gebruikers van de Eyefi Mobi app zonder abonnement op Eyefi Cloud kunnen binnen de app ondersteuning voor de GoPro en Olympus WiFi-modellen aanschaffen voor 4,49 Euro. Eyefi WiFi camera connectivity is beschikbaar voor gebruik met GoPro Hero+ LCD, Hero 3, GoPro Hero 4, Olympus Stylus 1, Olympus PEN E-P5, Olympus Stylus TG-860 en Olympus OM-D E-M5 Mark II camera’s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.