Ads Top

Nieuwsuur-app vernieuwd

De app van Nieuwsuur, het dagelijkse nieuws- en achtergrondprogramma van NTR en NOS, heeft een grondige vernieuwing ondergaan. De nieuwe app is gebruiksvriendelijker, sneller en rijker aan achtergrondartikelen. De app is te downloaden in de Appstore of Google Play en beschikbaar voor smartphone en tablet. Huidige gebruikers krijgen de vernieuwde app automatisch in de vorm van een update. 

De Nieuwsuur-app werd vorig jaar succesvol gelanceerd en is al meer dan 100.000 keer gedownload. Met de app kunnen gebruikers (delen van) Nieuwsuur-uitzendingen terugzien, meer informatie over de onderwerpen lezen en op de hoogte blijven welke onderwerpen er in de uitzending van die avond worden behandeld.

Nieuw in de huidige versie zijn de mogelijkheden voor previews. Er is technisch een betere link met de Nieuwsuur-website waardoor meer beeld en video in de artikelen kan worden gebruikt. Daarnaast is de lay-out vereenvoudigd, de leesbaarheid verbeterd en is het afspelen van video’s makkelijker en sneller geworden. De onderwerpen in de uitzending worden op de vernieuwde app in een tijdlijn aangeboden en het is daardoor eenvoudiger om onderwerpen die in eerdere uitzendingen aan bod zijn gekomen terug te kijken of te lezen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.