Ads Top

Diverse hitseries bij HBO in juli

Terwijl HBO’s hitseries True Detective, Ballers en The Brink elke maandag te zien zijn, presenteert Showtime gloednieuwe seizoenen van Ray Donovan en Masters of Sex. Vanaf 13 juli zijn er elke maandag nieuwe episodes beschikbaar via HBO’s on demand kanalen. In Ray Donovan zien we Liev Schreiber weer als de beruchte fikser in Los Angeles. Dit seizoen krijgt Ray met zijn zakenpartners aan de stok en worstelt hij met de gevolgen van Abby’s affaire. In Masters of Sex zien we Michael Sheen en Lizzy Caplan als de wetenschappers William Masters en Virginia Johnson. In het jaar 1966 zet de publicatie van hun controversiële studie het koppel in de schijnwerpers waarbij ze neergezet worden als het gezicht van de seksuele revolutie. Lukt het hen om de hoge verwachtingen waar te maken?

In de documentaire Banksy Does New York - vanaf 7 juli beschikbaar - zien we hoe de controversiële Britse straatkunstenaar Banksy de straten van New York voorziet van kunstuitingen die New Yorkers uitnodigt om anders naar hun eigen stad te kijken. Gezien de politieke inhoud van sommige kunstuitingen hield hij de gemoederen flink bezig en zette hij de metropool, die bewuste weken in oktober 2013, volledig op zijn kop

In juli zijn er volop nieuwe afleveringen van:

·         True Detective - seizoen 2: elke maandag bij HBO

·         Ballers - seizoen 1: elke maandag bij HBO

·         The Brink - seizoen 1: elke maandag bij HBO

·         Shadows - seizoen 1: elke zaterdag bij HBO

·         Last Week Tonight with John Oliver: elke donderdag bij HBO

Qua films kunnen HBO-abonnees deze maand uitkijken naar de volgende tv-premières: Gooische Vrouwen 2 (vanaf 5 juli beschikbaar), Jessabelle (vanaf 13 juli beschikbaar), Godzilla (vanaf 19 juli beschikbaar), Out of Sight (vanaf 6 juli beschikbaar) Two Night Stand (vanaf 20 juli beschikbaar) en Chef (vanaf 27 juli beschikbaar).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.