Ads Top

Denon presenteert nieuwe HEOS HomeCinema

Denon presenteert de nieuwe HEOS HomeCinema draadloze soundbar- en subwoofer, de meest recente ontwikkeling in het draadloze multi-room muzieksysteem HEOS. De HEOS  verbetert het geluid van alle televisies en doet daarnaast dienst als krachtige speakerset voor het draadloze HEOS-muzieksysteem.

 De HEOS HomeCinema levert dankzij de meegeleverde draadloze subwoofer een geluidskwaliteit voor elk type netwerkmuziek. De draadloze soundbar is voorzien van twee 2 x 5 inch precisiedrivers die zorgen voor een heldere weergave van stemgeluid. Daarnaast geven twee koepeltweeters van 20 mm het gehele hogetonenbereik weer, met een respons tot 20 kHz.

Het apparaat heeft een HDMI-ingang en -uitgang (met Audio Return Channel voor de tv) en Dolby Digital, Dolby Digital Plus en DTS-decoders. Dankzij de leerfunctie van de afstandsbediening van de tv is het apparaat eenvoudig in te stellen en te gebruiken.

Platte tv's hebben vaak één HDMI-ingang die is voorzien van een Audio Return Channel (ARC), waarmee gebruikers kunnen luisteren naar geluid uit een bronapparaat (een kabel- of satellietbox), uit de ingebouwde tuner van de tv of via de mogelijkheden voor contentstreaming in smart-tv's. Gebruikers kunnen daarnaast het volume van de soundbar aanpassen met de afstandsbediening van de tv.

Gebruikers die een tv zonder ARC hebben, kunnen de HEOS HomeCinema via een van de twee beschikbare digitale audioaansluitingen aansluiten— er zijn zowel optische als coaxiale digitale audio-ingangen aanwezig, en de afstandsbediening van de tv heeft een IR-leerfunctie.

De nieuwste aanwinst in de HEOS-serie van Denon is naar verwachting in juli verkrijgbaar voor 799 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.