Ads Top

NOS-app nu ook voor Apple Watch

Sinds gisteren is de NOS-app ook beschikbaar voor Apple Watch. Daarnaast is de NOS Nieuws-app voor Samsung Tizen smartwatch verbeterd. De NOS-app voor Apple Watch bevat tien actuele nieuwsberichten. Als je een artikel kiest, dan geeft de app een korte samenvatting in de snellezer. Deze snellezer zorgt ervoor dat de woorden automatisch - dus zonder dat de gebruiker hoeft te scrollen - één voor één voorbij komen. Je stelt de snelheid van de snellezer in door in de app te navigeren naar instellingen met een Force Touch (lang en hard op het scherm drukken).

Als je het volledige artikel wilt lezen, dan pak je je iPhone erbij en veeg je het NOS icoontje links onderin beeld, omhoog. Als je je iPhone ontgrendelt, start de NOS-app en opent deze met het artikel in kwestie. De app is ook in te stellen als 'Snelle blik'. Zo zie je direct wat het belangrijkste verhaal van dit moment is. In dezelfde release is ook de NOS-app voor iPad visueel verbeterd.

Je kan de NOS-app voor Apple Watch installeren via de NOS-app op je iPhone. Deze zijn aan elkaar gekoppeld. Navigeer hiervoor op je iPhone naar http://nos.nl/app


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.