Ads Top

Adobe Carousel nu beschikbaar in iTunes App Store

Adobe heeft de Adobe Carousel in de iTunes App Store en Mac App Store vrijgegeven. Adobe Carousel is de enige fotografie-app die consumenten toegang geeft tot hun volledige fotobibliotheek vanaf hun iPad, iPhone, iPod touch en vanuit Mac OS. Ondersteuning voor Windows en Android wordt in de eerste helft van 2012 verwacht.
Je kunt met de app op een eenvoudige manier foto’s te zoeken, aanpassen en delen, zonder dat deze handmatig gesynchroniseerd hoeven te worden. Adobe Carousel bevat dezelfde fotobewerkingstechnologie als gebruikt in Adobe Photoshop Lightroom. Hierdoor kunnen gebruikers de meest optimale en consistente fotobewerkingsresultaten behalen, ongeacht het apparaat waarop zij werken.
Wanneer een gebruiker geïmporteerde foto’s op een apparaat aanpast, verwijdert of foto’s toevoegt, update Carousel de fotobibliotheek automatisch op alle andere apparaten die zijn verbonden met het account. Gebruikers kunnen een ongelimiteerd aantal JPEG-bestanden importeren en Carousel op zoveel geschikte apparaten als gewenst installeren. Het installeren van Adobe Carousel is eenvoudig. Klanten hoeven de apps alleen maar te downloaden en een abonnement te kiezen op hun iPhone of iPad.
Gebruikers kunnen gratis vijf Carousels aanmaken en per Carousel tot vijf gebruikers, zoals vrienden en familie uitnodigen om mee te werken aan een gezamenlijk fotoalbum. Hierdoor kan iedereen met een voor Carousel geschikt apparaat nieuwe foto’s toevoegen en aanpassen en favorieten aanwijzen. Gebruikers kunnen tevens foto’s delen met anderen door deze direct te plaatsen op Facebook, Twitter en Tumblr of te versturen via e-mail.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.