Ads Top

Proximus blijft tot 2027 dé referentie in België voor fans van de UEFA Champions League

Proximus behoudt de uitzendrechten voor alle wedstrijden van de UEFA Champions League tot 2027. De nieuwe overeenkomst laat Proximus toe het beste van het Europese clubvoetbal te blijven aanbieden via Pickx. Voetbalfans krijgen dankzij een nieuw competitieformat zelfs méér topmatchen voorgeschoteld.

De voorbije jaren stemde een groeiend aantal voetballiefhebbers op dinsdag- en woensdagavond af op Proximus Pickx, hun favoriete plek om de UEFA Champions League te zien. Via Pickx kunnen klanten met de tv-opties 'Pickx Sports' of 'All Stars & Sports' immers alle wedstrijden van de UEFA Champions League bekijken, met topcommentaar en reportages vanaf de groepsfase tot en met de finale, op al hun schermen (via hun TV Box, op pickx.be en in de Pickx-app).

Dankzij de nieuwe overeenkomst tussen Proximus en de UEFA, die tot het einde van het seizoen 2026-2027 loopt, kunnen voetballiefhebbers blijven rekenen op Pickx om de Belgische en internationale sterren aan het werk zien op het grootste Europese toneel. Bovendien zal het nieuwe competitieformat leiden tot nog meer topontmoetingen tussen de beste teams van Europa. Met 36 deelnemende clubs (in plaats van 32 vandaag) en een nieuwe League-competitie voorafgaand aan de knock-outfases, kunnen fans doorheen het seizoen ongeveer 200 wedstrijden bekijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.