Ads Top

CANAL+ vanaf vandaag beschikbaar

De nieuwe streamingdienst van CANAL+ is vanaf vandaag beschikbaar via de bekende appstores en bij launching partner Ziggo. Met nieuwe ambities en een streamingdienst met een ruim aanbod van Europese films en series. Internationaal is het merk actief in meer dan 50 landen en heeft CANAL+ ruim 25 miljoen abonnees in Europa, Afrika en Azië. Met eigen merken als STUDIOCANAL, SPI International (Film1 & FilmBox) en Dutch FilmWorks is CANAL+ de Europese leider in productie, acquisitie en distributie van films en series.

Met dit nieuwe platform krijgen consumenten toegang tot exclusieve CANAL+ Originals en internationale producties van CANAL+ Group, maar ook tot bijzondere en exclusieve titels van Viaplay, Fremantle, NPO, Lionsgate en Lumière. Een grote verscheidenheid uit alle genres met allemaal één gemeenschappelijke deler: van hoge kwaliteit en met een Europese focus.

Klanten met een Canal Digitaal tv-product krijgen toegang tot dezelfde content via de reeds bestaande TV App. Deze app wordt vanaf 29 januari omgedoopt tot CANAL+. Daarmee brengt CANAL+ sport, live-tv, films en series samen op één plek. ESPN Compleet is standaard beschikbaar in de app. Bovendien geeft het streamingplatform toegang tot meer dan 75 tv-zenders en een grote verscheidenheid aan films en series. Voor DTH en IPTV blijft de naam Canal Digitaal beschikbaar, maar wordt voorzien van een ander logo: Canal Digitaal, a CANAL+ brand.

Het streamingplatform van CANAL+ is vanaf vandaag te downloaden in de Appstore en Playstore. Een abonnement kan worden afgesloten op canalplus.nl voor € 4,99 per maand. De eerste zeven dagen is de app gratis, daarna is deze maandelijks opzegbaar. De app is op alle apparaten te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.