Ads Top

SkyShowtime kondigt nieuwe Originals en exclusieve titels aan voor 2024

SkyShowtime heeft een eerste kijk gegeven in de programmering van 2024 met de aankondiging van nieuwe Originals en exclusieve titels die vanaf het nieuwe jaar op het platform te zien zijn.

Eén van de Originals die in Nederland in première gaat is de SkyShowtime Original Veronika, een Zweedse misdaadthrillerserie met een paranormaal tintje. In de hoofdrol schitteren de Scandinavische supersterren Alexandra Rapaport (Honour) en Tobias Santelmann (SkyShowtime Exclusives Beforeigners en Welcome to Utmark). De achtdelige serie is gemaakt en geschreven door Katja Juras en Anna Lindblom (Gåsmamman) en geregisseerd door de veelgeprezen regisseur Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). De serie is overgenomen van Viaplay Group en zal exclusief beschikbaar zijn voor streaming in alle SkyShowtime-markten. De premièredatum wordt volgend jaar aangekondigd.

SkyShowtime deelde ook dat The Tattooist of Auschwitz een SkyShowtime Original zal worden en exclusief naar SkyShowtime komt in 2024. De mini-serie is een Sky Studios productie en is gebaseerd op de wereldwijde bestseller roman van Heather Morris, met in de hoofdrollen Jonah Hauer-King (The Little Mermaid, World on Fire) als de jonge Lali en Anna Próchniak (Baptiste, Warsaw 44) als Gita. Academy Award®-genomineerde Harvey Keitel (The Irishman, Youth) is te zien als de volwassen Lali en Critics Choice Awards-winnaar Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets) speelt de rol van Heather Morris. Jonas Nay (Deutschland 83, 86, 89) schittert in de rol van Stefan Baretzki. De score is gecomponeerd door de Multi-Academy Award®-winnende componist Hans Zimmer en Kara Talve. De bekroonde regisseur Tali Shalom-Ezer (My Days of Mercy, Princess) regisseerde alle zes afleveringen.

Naast deze titels, kunnen SkyShowtime-leden in 2024 nog veel meer nieuwe en exclusieve series verwachten. Zo verschijnen onder andere de langverwachte SkyShowtime Originals The Curse en The Envoys (S2) op het platform, evenals de exclusieve series Apples Never Fall, Halo (S2), Knuckles, The Lovers, Mary & George, Ted en The Woman in the Wall.

In 2024 zal de SkyShowtime programmering ook een grote reeks bioscoopfilms en kaskrakers bevatten, waaronder: Asteroid City van Wes Anderson, Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One en PAW Patrol: The Mighty Movie. De exacte premièredata voor al deze films worden op een later moment bekendgemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.