Ads Top

Prime Video deelt eerste beelden van de epische nieuwe serie Fallout

Prime Video heeft de eerste beelden onthuld van de langverwachte nieuwe serie: Fallout. De serie is vanaf 12 april 2024 wereldwijd in meer dan 240 landen en gebieden te zien op Prime Video.

allout is gebaseerd op een van de allergrootste videogame series aller tijden. De serie gaat over de verdeeldheid tussen hen die iets bezitten en zij die niets hebben, in een wereld waar er bijna niets meer is. 200 jaar na de apocalyps keren de vriendelijke bewoners van de luxe schuilkelders gedwongen terug naar het door straling verwoeste landschap dat hun voorouders achterlieten. Ze zijn verbijsterd wanneer ze een ongelofelijk complexe, verrassend eigenaardige en zeer gewelddadige wereld ontdekken.

De serie is gemaakt door Amazon Studios en Kilter Films. De producenten van de serie zijn Jonathan Nolan en Lisa Joy waarvan Nolan de eerste drie afleveringen heeft geregisseerd. De uitvoerend producenten zijn Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner (schrijvers en mede-showrunners). De serie heeft Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (The Hateful Eight) en Aaron Moten (Emancipation) in de hoofdrollen.

Fallout zal wereldwijd exclusief te zien zijn op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.