Ads Top

‘Tussen de Palen’ met Wytse van der Goot terug bij Ziggo Sport

Het voetbalpraatprogramma ‘Tussen de Palen’ keert terug bij Ziggo Sport. Sinds december kunnen kijkers weer wekelijks bij de zender terecht voor spraakmakende interviews met grote namen uit de voetbalwereld van toen en van nu. Wytse van der Goot trapt af met oud-profvoetballer Rafael van der Vaart. Tussen de Palen is iedere vrijdagavond om 21.30 uur te zien bij Ziggo Sport, via kanaal 14 en YouTube en is daarnaast te beluisteren als podcast.  

In 'Tussen de Palen' schuiven wekelijks spraakmakende gasten uit de voetbalwereld aan bij presentator Wytse van der Goot. Met hen bespreekt hij hun diepgaande passie voor voetbal en blikt hij terug op de meest memorabele momenten uit hun carrière. In het nieuwe seizoen staat de kijker een indrukwekkende line-up te wachten, bestaande uit onder anderen Royston Drenthe, Arthur Numan, Ronald de Boer en Jari Litmanen.   

Tussen de Palen is iedere vrijdagavond om 21.30 uur live te zien bij Ziggo Sport (kanaal 14 en Select), via het YouTube-kanaal van Ziggo Sport en te beluisteren als podcast via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.