Ads Top

Nieuw op HBO Max in december

Stream de HBO Original-documentaireserie Murder in Boston: Roots, Rampage & Reckoning, HBO Original-documentaire Time Bomb Y2K, discovery+ Original-documentaires Peltz-Beckham vs. The Wedding Planners, Gwyneth vs. Terry: The Ski Crash Trial, de HBO-comedyspecial Leo Reich: Literally Who Cares?! en de seizoensfinales van Rick and Morty, Julia, Bookie, Rap Sh!t, The Gilded Age en 30 Coins in december op HBO Max.

Op 5 december verschijnt de true crime miniserie BOSTON MURDER: THE CHARLES STUART CASE op HBO Max. De serie kijkt terug op de mediastorm en gebruik van etnische profilering door de politie in Boston nadat Charles Stuart beweerde dat hij en z’n zwangere vrouw (een wit stel), door een zwarte man waren beschoten in de Mission Hill buurt in Boston in 1989. PELTZ-BECKHAM VS THE WEDDING PLANNERS over Nicola Peltz en Brooklyn Beckham die enkele dagen voor hun bruiloft hun weddingplanners ontsloegen, is vanaf 18 december te streamen. GWYNETH VS TERRY: THE TRIAL FOR THE SKI ACCIDENT (25 december) gaat over de rechtzaak waarbij actrice Gwyneth Paltrow werd aangeklaagd door Terry Sanders vanwege een botsing op een skipiste.

Na het succes in het Verenigd Koninkrijk (waar het werd uitgeroepen tot de beste comedyshow van het jaar) en een succesvolle Off-Broadway-show in New York, verschijnt de eerste HBO-comedyspecial van de getalenteerde jonge queer comedian Leo Reich genaamd: LEO REICH: SERIOUSLY, WHO CARES?! op 17 december op HBO Max.

De nieuwe anime-serie van Adult Swim, MY ADVENTURES WITH SUPERMAN, een nieuw verhaal over de populaire DC-superheld is vanaf 11 december te streamen.

TIME BOMB Y2K (31 december) is volledig gemaakt door middel van archiefbeelden en is een vooruitziend en vaak humoristisch verhaal over de kracht en kwetsbaarheden van technologie. Door de massahysterie rond de millenniumbug opnieuw te beoordelen, onderzoekt deze film hoe het moderne leven drastisch is veranderd door de digitale revolutie.

In december verschijnen de seizoensfinales van de populaire Adult Swim animatie-serie RICK AND MORTY, Max Original-comedyserie BOOKIE, van producent Chuck Lorre (The Big Bang Theory) en Nick Bakay, JULIA, met in de hoofdrol Sarah Lancashire als de beroemde chef-kok, en RAP SH!T, over twee vervreemde middelbare schoolvrienden uit Miami die samen een rapgroep beginnen. Daarnaast zijn de finales te streamen van de HBO Original-serie THE GILDED AGE, van maker Julian Fellowes (Downton Abbey), en 30 COINS, waarin een afgelegen stadje in Spanje wordt geteisterd door onverklaarbare, demonische gebeurtenissen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.