Ads Top

Samsung viert het 100-jarig jubileum van Disney met een speciale editie van The Frame

Samsung kondigt de lancering aan van The Frame-Disney100 Edition ter ere van het 100-jarig jubileum van Disney. Deze gelimiteerde editie van The Frame is verkrijgbaar in het model van 65 inch en heeft een speciale Disney lijst, 100 speciale kunstwerken uit de Disney-collectie en een op Mickey Mouse geïnspireerde afstandsbediening, ontworpen om Disney-fans over de hele wereld mee te verblijden[1].
 
The Frame-Disney100 Edition is een opvallende mix van Samsung-technologie en Disney-creativiteit. Bij het inschakelen van het toestel worden kijkers begroet door een Samsung x Disney100-logo op het scherm. De tv is voorzien van een exclusieve omlijsting in de kenmerkende Disney100-kleur – platina zilver metal – en een speciale Disney Edition-afstandsbediening als knipoog naar Disney’s meest geliefde personage, Mickey Mouse.

The Frame-Disney100 Edition wordt geleverd met 100 speciale Disney-kunstwerken waar je rechtstreeks toegang tot hebt via de Samsung Art Store. Met content van Walt Disney Animation Studios, Pixar Animation Studios, Marvel, Lucasfilm en National Geographic kunnen Disney-fans een galerij met hun meest geliefde personages en content samenstellen en op hun TV tonen. Met de Art Store van Samsung kun je genieten van prachtig gecureerde collecties van toonaangevende internationale musea zoals het Louvre, Tate en meer, maar ook van kunstenaars als Monet en Van Gogh. Samsung Art Store maakt het makkelijker dan ooit om de ervaring van een kunstgalerie thuis te beleven, en deze nieuwe Disney-collectie biedt nog meer magische stukken om uit te kiezen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.