Ads Top

Xiaomi kondigt de Redmi Pad SE aan

Xiaomi kondigt de Redmi Pad SE aan, de nieuwste toevoeging aan het Redmi tabletportfolio.

Redmi Pad SE beschikt over een 11-inch FHD+-scherm met een beeldverhouding van 16:10 en contrastverhouding van 1500:1. De helderheid van 400 nits van het scherm zorgt voor een betrouwbare kijkervaring, zowel binnen als buiten, zelfs in fel zonlicht, belooft de Chinese fabrikant. Bovendien kan Redmi Pad SE een uitgebreid bereik van 16,7 miljoen levendige kleuren reproduceren, waarmee allerlei soorten content tot leven worden gebracht.

Met een verversingssnelheid tot 90 Hz,2 levert Redmi Pad SE vloeiende beelden die de entertainmentervaring verbetert, vooral voor intense games. Ook krijgen gebruikers de vrijheid om handmatig te schakelen tussen 60Hz of 90Hz en zo het energieverbruik te regelen.

Verder beschikt de Redmi Pad SE over een TÜV Rheinland Flicker Free standaard LCD-scherm dat DC-dimmen gebruikt om zowel zichtbare als onzichtbare flikkering binnen het bereik van 0 tot 3000 Hz effectief te elimineren. Voor een meer optimale kijkervaring is Redmi Pad SE ontworpen met verminderde blauwe lichtuitvoer, wat visuele vermoeidheid helpt te voorkomen.

Redmi Pad SE wordt geleverd in een aluminium behuizing en is zowel duurzaam als zeer draagbaar, met een gewicht van slechts 478 g.5 De Redmi Pad SE heeft een soortgelijk ontwerp als de populaire Redmi Note 12-serie en is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: lavendel paars, grafiet grijs en mintgroen.6

De Redmi Pad SE 4GB+128GB is vanaf 22 augustus beschikbaar in lavendel paars, grafiet grijs en mintgroen voor 199 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.