Ads Top

Debuut Amazon Original serie Gen V in september

Prime Video heeft het officiële artwork vrijgegeven voor de langverwachte Amazon Original serie Gen V. De serie is exclusief te zien op Prime Video in meer dan 240 landen en gebieden over de hele wereld met drie afleveringen op vrijdag 29 september, gevolgd door wekelijkse afleveringen tot de seizoensfinale op vrijdag 3 november.

Gen V speelt zich af in de duistere wereld van The Boys en breidt zich uit naar de Godolkin Universiteit waar studenten worden opgeleid tot de nieuwe generatie helden (idealiter met lucratieve sponsorcontracten). Men weet wat er gebeurt als superhelden slecht worden, maar niet alle superhelden beginnen corrupt. Naast de gebruikelijke struggles op de universiteit worden deze jongeren geconfronteerd met (letterlijk) explosieve situaties. Terwijl de studenten strijden om populariteit en goede cijfers, is duidelijk dat er veel meer op het spel staat, zodra er superkrachten een rol spelen. Als de groep jongeren ontdekt dat er iets groots en sinisters aan de hand is op school, worden ze op de proef gesteld: worden zij de helden of de schurken van hun verhaal?

De cast van Gen V bestaat uit Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh en Asa German, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas en Marco Pigossi. Daarnaast zijn er gastrollen weggelegd voor Clancy Brown, Jason Ritter, Jessie T. Usher, Colby Minifie en P.J. Byrne, die hun rollen uit The Boys opnieuw vervullen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.