Ads Top

Lenovo breidt portfolio tablets uit

Lenovo introduceert twee nieuwe toevoegingen aan het portfolio van Android consumententablets: de Lenovo Tab P12 en de Lenovo Tab M10 5G. De Lenovo Tab P12 en de Lenovo Tab M10 5G combineren zowel entertainment, leermiddelen als extra mobiliteit.
 
De Lenovo Tab P12 is het essentiële back-to-school apparaat voor middelbare scholieren en studenten, met een mix van leer- en speelmogelijkheden. Het heeft een groot 12,7-inch 3K-scherm voor zowel video's kijken als surfen op het web, een JBL-luidsprekersysteem en Dolby Atmos.

De Lenovo Tab P12 onderscheidt zich door zijn compatibiliteit met de nieuwe Lenovo Tab Pen Plus en het ThinkPad-geïnspireerde toetsenbord. Het grote scherm kan worden gesplitst voor multitasking: aantekeningen maken voor een online les of een document bekijken, terwijl een gespecialiseerde leesmodus en oogverzorgingsfunctie lange, meeslepende studiesessies ondersteunen.

De Lenovo Tab M10 5G is speciaal ontworpen voor mobiele consumenten die gemak willen zonder zich zorgen te hoeven maken of ze wel verbonden blijven. Deze tablet die altijd is verbonden biedt snelle 5G-connectiviteit1 en een duurzame batterijlevensduur op een 10,61-inch 2K-scherm.

Voor entertainmentdoeleinden heeft het grote 12,7-inch LCD-scherm van de Lenovo Tab P12 een resolutie van 3K (2944 x1840) die ideaal is voor streamen, ontwerpwerk en lichte gaming. Het grote scherm biedt 50 procent meer pixeldichtheid dan een Full-HD scherm van dezelfde grootte. Met meer pixeldichtheid levert het scherm rijkere beelden binnen hetzelfde formaat, wat volgens de fabrikant resulteert in meer ingewikkelde details en een relatief hoge contrastverhouding voor meer opvallende kleuren. De Lenovo Tab P12 heeft een quad JBL luidsprekersysteem en ondersteuning voor Dolby Atmos voor een meeslepende en multidimensionale audio-ervaring.

De Lenovo Tab P12 (inclusief toetsenbord en Lenovo Tab Pen Plus)10 begint bij 499 euro (inclusief btw) en de Lenovo Tab P12 (slechts inclusief de Lenovo Tab Pen Plus) begint bij 399  euro (inclusief btw). Beide modellen zijn naar verwachting vanaf juli 2023 verkrijgbaar in geselecteerde markten.

De Lenovo Tab M10 5G begint bij 399 euro (inclusief btw) en is naar verwachting vanaf augustus 2023 verkrijgbaar in geselecteerde markten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.