Ads Top

Sony introduceert de HT-AX7: een mobiel theatersysteem

Sony introduceert de HT-AX7: een draagbaar theatersysteem. De 360 Spatial Sound Mapping-technologie creëert meerdere fantoomluidsprekers vooraan, achteraan en bovenaan, waardoor je wordt omgeven door ruimtelijk geluid.

De HT-AX7 is ook uitgerust met Sony's upmixer-algoritme dat stereo geluid kan omzetten in driedimensionaal surround-geluid. De upmixer analyseert geluid in real-time, scheidt individuele geluidsobjecten en herverdeelt ze om zo een meeslepende luisterervaring te creëren. Activeer het geluidsveldeffect om een surround sound-achtig effect te ervaren, zelfs met tweekanaalsbronnen zoals van streamingdiensten.

Met een batterijlevensduur tot 30 uur en draadloze connectiviteit via Bluetooth-technologie kan de HT-AX7 eenvoudig mee genomen worden naar elke kamer in huis en aan gesloten worden op de uiteenlopende apparaten. In tegenstelling tot traditionele thuisbioscoopsystemen waarvoor men voor de tv moet zitten, kan met het draagbare ontwerp van de HT-AX7 content op een geheel nieuwe manier ervaren worden; op elk apparaat met Bluetooth.

De HT-AX7 is verkrijgbaar vanaf augustus 2023 en kost ongeveer 550 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.