Ads Top

TCL onthult de nieuwe TCL P74-serie in de 4K HDR TV line-up

TCL Electronics kondigt de Europese lancering van de gloednieuwe 4K QLED TV met Google TV en Game Master aan. De P74-serie levert volgens TCL uitzonderlijke audiovisuele prestaties en ongelooflijke entertainment en zal verkrijgbaar zijn in het 98 inch model vanaf eind september in Nederland en België.

Met Dolby Vision en Dolby Atmos levert de nieuwe TCL P74 Series TV een hoogwaardige bioscoopervaring in 4K. De TCL P74-serie ondersteunt ook Dolby Atmos, dat geluiden in een multidimensionale ruimte plaatst waardoor de gebruiker midden in de actie zit.

De nieuwe TCL P74 TV van 98 inch is voorzien Game Master Pro 2.0 om te voldoen aan de behoeften van zowel de vrijetijds- als gepassioneerde gamers. De HDMI 2.1 van de TCL P74-serie ondersteunt hogere videoresoluties enautomatische beeldinstellingen, met lagere latentie, hogere transmissiesnelheden en geoptimaliseerde capaciteit - waardoor de gamingprestaties aanzienlijk verbeteren.
 
Met de ALLM-functie kan de videogameconsole of grafische kaart van de pc de tv automatisch in de gamemodus zetten voor een supersnelle tv-ingangsvertraging tijdens het gamen. Het 98-inch model is ook 144hz VR native (de hoogste standaard in de tv-industrie), wat zorgt voor een soepele en naadloze gameplay.
 
Daarbovenop wordt de spelervaring verder verbeterd met een 240Hz Game Accelerator, wat zorgt voor scherpere, minder wazige en soepelere Full HD-schermprestaties tijdens snel bewegende scènes vol actie, wat een authentiekere en overdonderende game-ervaring oplevert.
 
De TCL P74-serie bevat Google TV met ingebouwde Google Assistant, met meer dan 700.000 films en tv-afleveringen van alle favoriete streamingdiensten die allemaal zijn georganiseerd en gecategoriseerd in één locatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.