Ads Top

Nieuw in juli op HBO Max

De Max Original-miniserie FULL CIRCLE (13 juli bij HBO Max) van regisseur Steven Soderbergh en schrijver Ed Solomon gaat over een onderzoek naar een mislukte ontvoering waarbij lang bewaarde geheimen worden onthuld die meerdere personages en culturen in het hedendaagse New York City met elkaar verbinden. De hoofdrollen worden vertolkt door Zazie Beetz, Claire Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes en Dennis Quaid.

Het derde en laatste seizoen van de HBO Original docu-comedyserie HOW TO WITH JOHN WILSON (29 juli) volgt documentairemaker en zelfbenoemde "angstige New Yorker" John Wilson terwijl hij zijn missie van zelfontdekking, verkenning en observatie voortzet, en hij het leven van zijn mede-New Yorkers filmt terwijl hij probeert dagelijks advies te geven over zes nieuwe bedrieglijk eenvoudige en willekeurige onderwerpen. Voortbouwend op seizoen twee nemen de afleveringen onverwachte wendingen, terwijl John door een nieuwe reeks onderwerpen navigeert, waaronder; hoe je een openbaar toilet kunt vinden, hoe je moet trainen en hoe je je oren kunt schoonmaken. De serie is geproduceerd door John Wilson, Nathan Fielder (The Rehearsal), Michael Koman en Clark Reinking.  

De HBO Original tweedelige documentaire THE GOLDEN BOY (25 juli) geregisseerd door de bekroonde filmmaker Fernando Villena (HBO Originals Dear Rider en Any One of Us), vertelt het verhaal van Oscar De La Hoya: een Olympische gouden boksmedaillewinnaar, een held in zijn geboortestad en een rolmodel voor zijn Mexicaans-Amerikaanse gemeenschap in Oost-Los Angeles. De La Hoya, bijnaam "The Golden Boy", werd met zijn goede uiterlijk, charisma en oprechte verhaal van het winnen van Olympisch goud voor zijn stervende moeder, een nationale bekendheid en een superster, zowel binnen als buiten de ring. Maar alles was niet wat het leek te zijn achter die gepolijste façade. De documentaire beleefde zijn wereldpremière op het Tribeca Festival 2023.

Daarnaast verschijnen er diverse films op het platform in juli waaronder: THE FATHER, OCEAN’S 8, OCEAN’S ELEVEN, OCEAN’S THIRTEEN, OCEAN’S TWELVE, THE BUCKET LIST, NATIONAL LAMPOON’S VACATION en MAD MAX: FURY ROAD.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.