Ads Top

Harman Kardon viert 70 jaar prachtig geluid

HARMAN International viert dit jaar met trots zijn 70e verjaardag. Het avontuur van Harman Kardon begon in 1953, toen Sidney Harman en Bernard Kardon hun eigen bedrijf oprichtten op basis van hun gedeelde liefde voor muziek en kunst, waarmee ze een geheel nieuwe industrie voor hoogwaardige audio creëerden.

Het allereerste product, de Harman Kardon Festival D1000, was 's werelds eerste AM/FM compacte Hi-Fi receiver.

In 1958 werd een nieuwe mijlpaal bereikt met de introductie van de allereerste stereo receiver, de Harman Kardon Festival TA230. Een jaar later introduceerde men de Harman Kardon Citation II, 's werelds eerste buizenversterker met een Ultra-wideband. In 1970 werd de Harman Kardon CAD5 geïntroduceerd, 's werelds eerste Hi-Fi cassetterecorder met ruisonderdrukkingstechnologie van Dolby. In 1992 maakte Harman Kardon zijn debuut in het audiosysteem van de Land Rover Range Rover, wat de basis vormde voor een uitgebreide en succesvolle geschiedenis van samenwerkingen met talloze automerken, zoals BMW, Mini, Subaru, Volvo, Polestar, VW, Renault en nog vele andere.

Harman Kardon blijft innovatieve producten introduceren die de luisterervaring verder verbeteren, zoals de nieuwe Harman Kardon

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.