Ads Top

Sony breidt haar line-up uit met de introductie van de FE 70-200mm F4 Macro G OSS II-lens

Sony introduceert de telezoomlens FE 70-200mm F4 Macro G OSS II (productnaam SEL70200G2) met brandpuntsafstanden van 70 tot 200 mm met een maximaal diafragma van F4. Deze lens is te gebruiken met alle Alpha E-mount camera's.

De introductie van deze lens markeert de 50e full-frame E-mount lens van Sony.

De FE 70-200mm F4 Macro G OSS II is een compacte, lichtgewicht telezoomlens die in een groot aantal situaties kan worden gebruikt. Deze lens bevat niet alleen supersnelle en krachtige AF, maar dit is 's werelds eerste zoomlens die halve macromogelijkheden biedt over het gehele zoombereik. Bovendien zijn, met een teleconverter (afzonderlijk verkrijgbaar), supertelefoto-opnamen tot 400 mm (op full-frame) en levensgrote macro-opnamen met een vergroting van 1:1 over het gehele zoombereik mogelijk.
 
Met een totale lengte van 149 mm en een gewicht van ongeveer 794 g (exclusief statiefbevestiging), kan de FE 70-200mm F4 Macro G OSS II zoomlens worden gebruikt voor het vastleggen van een breed scala onderwerpen, zoals sportscènes, landschappen, wilde vogels en zelfs macrofotografie.
 
De lens maakt half-macro-opnamen mogelijk, met een maximale vergroting van 0,5x over het gehele zoombereik van 70 mm tot 200 mm. De geavanceerde asferische lenzen dragen bij aan mooie en gelijkmatige resolutie en contrast van hoek tot hoek. Bovendien onderdrukt ED-glas (Extra-low Dispersion) chromatische aberratie.
 
Bovendien ondersteunt deze lens een hoogwaardige teleconverter (afzonderlijk verkrijgbaar). Met een supertelefoto van maximaal 400 mm (full-frame), kunnen onderwerpen op afstand in een groter formaat vastgelegd worden. Wanneer de 2.0x teleconverter (SEL20TC) wordt gebruikt, is het mogelijk om macro-opnamen te maken tot 1:1 over het gehele zoombereik.
 
De nieuwe FE 70-200MM F4 Macro G OSS II lens is verkrijgbaar voor ongeveer 2000 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.