Ads Top

Samsung lanceert vijfde generatie vouwbare smartphones

Samsung kondigt vandaag de vijfde generatie Galaxy foldables aan: de Galaxy Z Flip5 en Galaxy Z Fold5.

Het hoofdscherm is uitgerust met een schokverspreidingslaag en een opnieuw ontworpen achterkant voor een meer solide display. Zowel het Flex Window als de achterkant zijn IPX8-gecertificeerd3 en voorzien van Armor Aluminium-frames en Corning®Gorilla Glass Victus. De stevigheid wordt nog verder verbeterd door de Flex Hinge. Deze nieuwe, geïntegreerde scharniermodule heeft een dubbele railstructuur die externe schokken moet opvangen.

De Galaxy Z Flip5 heeft een nieuw Flex Window, dat nu 3,78 keer groter is dan de vorige generatie, en een breed scala aan bestaande en nieuwe functionaliteiten biedt. meer aanpassingsmogelijkheden.

De camera van de Galaxy Z Flip5 heeft verbeteringen met AI-oplossingen, waardoor 'elke foto tot leven komt'. Het AI-algoritme voor beeldsignaalverwerking (ISP) corrigeert alle visuele ruis die normaal gesproken beelden bij weinig licht verderft, terwijl de details en de kleurtoon worden verbeterd.
en groot scherm

De Galaxy Z Fold is meer bedoeld voor de dagelijkse productiviteit. De S Pen Fold Edition, die werd geïntroduceerd bij de derde generatie Fold in 2021, is ook verder geoptimaliseerd.

De Galaxy Z Flip en Galaxy Z Fold5 kunnen vanaf 26 juli gereserveerd worden in geselecteerde markten, en zijn algemeen beschikbaar vanaf 11 augustus.

De Galaxy Z Flip5 is verkrijgbaar vanaf 1.199 euro in de kleuren Mint, Graphite, Cream en Lavender en kan gepersonaliseerd worden met een reeks accessoires, zoals de Clear Gadget Case, Flap Eco-Leather Case, Flipsuit Case en de gemakkelijk mee te nemen Silicone Case met Ring.

De Galaxy Z Fold5 is verkrijgbaar vanaf 1.899 euro in Icy Blue, Phantom Black en Cream35, met een verscheidenheid aan praktische  hoesjes, zoals de Slim S Pen Case, de Clear Gadget Case, de Eco-Leather Case en de Standing Case met Strap.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.