Ads Top

Samsung onthult de 98-inch QLED TV

Samsung kondigt zijn nieuwe 98-inch QLED Q80C TV aan in de Benelux. Hiermee breidt het bedrijf zijn premium tv-aanbod uit.

De 4K Neural Quantum Processor maakt gebruik van AI Upscaling-technologie om de diepte en de scherpte te optimaliseren voor het grote scherm. In combinatie met Quantum HDR+-technologie, zorgt dit volgens Samsung voor 'superieure zwart-levels'en een fenomenale helderheid'.

Ondanks het dunne design van de TV, knalt het geluid er in hoge kwaliteit uit, belooft Samsung. Samsungs OTS (Object Tracking Sound) Lite zorgt ervoor dat je de actie echt voelt doordat het geluid met de actie op het scherm meebeweegt.
 
Alle Samsung TV’s van 2023 zijn voorzien van Samsung Smart Hub, een gebruiksinterface die al je entertainment vanaf één plek toegankelijk maakt. Gamers hebben toegang tot de, Xbox Cloud Gaming app, een cloudgebaseerde app met games van ‘s werelds grootste ontwikkelaars, zoals Fortnite, Forza en Minecraft Legends.

Games draaien heel soepel (4K@120Hz) met Motion Xcelrator Turbo+ van de Q80C. Speel cloud-games als een professional: FreeSync Premium Pro levert HDR-gaming met lage latency en zonder haperingen.
 
De 98 inch heeft een adviesverkoopprijs van 7999 en is per direct beschikbaar.                                            

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.