Ads Top

Samsung lanceert nieuwe Galaxy Tab lijn

Samsung kondigt de nieuwe Galaxy Tab S9-reeks tablets aan. In alle drie de modellen, de Galaxy Tab S9, S9+ en de S9 Ultra, zorgt het Dynamic AMOLED 2X scherm volgens het bedrijf voor een 'adembenemende kijk- en entertainmentervaring'.

Het scherm brengt volgens de fabrikant scherpe details tot leven, waardoor fotografie, blauwdrukken, animaties en meer er helder en scherp uitzien. Bovendien geeft de beeldverhouding van 16:10 tv-progamma’s en films weer zoals ze bedoeld zijn.
 
Ook wordt ruimtelijke audio aangeboden dat wordt geleverd via 20 procent grotere quad-speakers met audio van een AKG-speakersysteem en Dolby Atmos immersive sound.  

De tablet detecteert verder automatisch felle lichtomstandigheden en past zich aan om het scherm levendig te houden.

Foto's, video's en zelfs grote bestanden die met de camera van je Galaxy-smartphone zijn gemaakt, kunnen eenvoudig worden gedeeld met je Galaxy Tab S9 via Quick Share.

De 5G modellen bieden nu voor het eerst Dual SIM, met een combinatie van een fysieke simkaart en eSIM.
 
De Galaxy Tab S9-reeks kan vanaf 26 juli worden gereserveerd in geselecteerde markten en is algemeen beschikbaar vanaf 11 augustus.
 
De reeks is verkrijgbaar in twee kleuren, Beige en Graphite, en in drie formaten: 14,6-inch voor de Tab S9 Ultra (€1.339), 12,4-inch voor de Tab S9+ (€1.119) en 11-inch voor de Tab S9 (€899).
 
Bij aankoop van de Tab S9 serie ontvang je nu een Book Cover Keyboard Slim cadeau, ter waarde van €159 (Tab S9), €179 (Tab S9+) of €229 (Tab S9 Ultra).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.