Ads Top

Telenet verlengt rechten voor Premier League


Telenet heeft de uitzendrechten voor de Engelse Premier League voor drie jaar verlengd. Play Sports is sinds jaar en dag exclusief rechtenhouder van de Premier League in België.

Play Sports blijft dus zeker tot seizoen 2024 – 2025 de thuisbasis voor de Engelse competitie. Nagenoeg alle matches worden live uitgezonden op Play Sports, en een selectie van de wedstrijden is ook te zien op de gratis zender Play Sports Open.

De topwedstrijden worden professioneel omkaderd vanuit de Play Sports studio’s. Bovendien kunnen kijkers ook steeds terecht bij Play Sports voor samenvattingen van alle wedstrijden en extra magazines over en rond de beste competitie ter wereld.

Naast het voetbal uit Engeland maken ook onder andere de Nederlandse Eredivisie en de Europa League deel uit van het Play Sports-pakket. Via een akkoord met Eleven Sports Network kunnen Play Sports-abonnees ook het Belgisch voetbal en extra buitenlandse competities waaronder de Duitse Bundesliga, de Spaanse ‘La Liga’ en de Italiaanse ‘Serie A’ bekijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.