Ads Top

Volop films bij FilmBox


FilmBox (Canal Digitaal) biedt ook in juli iedere maand weer veel films.

The Whistlers
Misdaadfilm waarin een Roemeense agent op het Canarische eiland La Gomera een inheemse fluittaal wil leren om te kunnen gebruiken als informant voor de maffia, terwijl hij met een femme fatale moet laveren tussen verraad en bedrog. The Whistlers is te zien op maandag 5 juli om 20:30 uur.

The House That Jack Built
Bloederig misdaaddrama van Lars von Trier met Matt Dillon als een hyperintelligente seriemoordenaar, die iedere moord als een kunstwerk ziet en zijn gedachten hierover bespreekt met de mysterieuze Verge. The House That Jack Built is te zien op maandag 12 juli om 20:30 uur.

Agatha Christie's Crooked House
In de klassieke stijl van misdaadschrijfster Agatha Christie volgen gruwelijke ontdekkingen en onverwachte wendingen elkaar in hoog tempo op, wanneer privédetective Charles Hayworth de moord in een landhuis onderzoekt. Agatha Christie's Crooked House is te zien op maandag 19 juli om 20:30 uur.

Queen of Hearts
Deens drama met Trine Dyrholm als een gelukkig getrouwde Anne wier gezinsleven op z'n kop komt te staan wanneer ze zich voelt aangetrokken tot Gustav, de roekeloze tienerzoon uit een eerder van haar man. Queen of Hearts is te zien op maandag 26 juli om 20:30 uur.

Zombieland
Komische zombiefilm met Jesse Eisenberg en Woody Harrelson als de angstige student Columbus en de bikkelharde Tallahassee die zich samen met twee zusjes een weg banen naar een zombie-vrij pretpark in Los Angeles. Zombieland is te zien op zaterdag 31 juli om 20:30 uur.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.