Ads Top

FC Utrecht gooit bij Videoland de deuren open

FC Utrecht bestaat 50 jaar en heeft het afgelopen jaar de deuren geopend. In de zesdelige serie, ‘FC Utrecht No Guts, No Glory’ wordt FC Utrecht van binnenuit gevolgd, waardoor hoogte- en dieptepunten vanuit het perspectief vanuit de club, spelers en trainer zichtbaar worden gemaakt voor de kijker. De docuserie is in zijn geheel te zien bij Videoland.

Het is voor de Utrechtse club een jaar met hoogte-en dieptepunten geweest op onder meer het veld, de bestuurskamer en in de rechtbank. Door middel van unieke beelden uit de kleedkamer en het trainingscomplex ziet iedereen wat er gedurende het jubileumseizoen precies heeft gespeeld, dat vol ambities begon. Spelers, staf, de directie en Frans van Seumeren, eigenaar van de club, geven een bijzondere inkijk in de club en haar ambities. Een trainerswissel, een seizoen zonder supporters en een emotionele eigenaar: de camera van Videoland stond overal bovenop. Dichterbij FC Utrecht kom je niet.

FC Utrecht, No Guts, No Glory wordt geregisseerd door Marc Neven en geproduceerd door SouthFields. De documentaireserie is vanaf vandaag te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.