Ads Top

Nieuwe programma’s in augustus bij NLZiet


In augustus begint het nieuwe tv-seizoen. Ook via NLZiet zijn dan weer nieuwe series te bekijken.

The Good Doctor
Het nieuwe seizoen van The Good Doctor is vanaf 2 augustus bij NLZIET te zien. Deze serie gaat over een Amerikaanse, jonge dokter die besluit te werken in een prestigieus ziekenhuis. Hij kan niet goed communiceren, omdat hij een autistische stoornis heeft, maar dit compenseert hij door zijn talent voor medische werkzaamheden optimaal in te zetten.

Vanaf 2 augustus op RTL 8.

Een Huis Vol
Serie waarin extreem grote gezinnen worden gevolgd. Hoe gaat het nu met ze en wat hebben ze het afgelopen jaar allemaal meegemaakt? Je ziet het in het nieuwe seizoen van Een Huis Vol!

Vanaf 16 augustus om 19.05 uur op NPO 1.

De Alleskunner VIPS
In De Alleskunner storten 30 bekende Nederlanders zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder is. Wie het lukt om alle spellen te voltooien?

Vanaf 20 augustus om 22.00 uur op SBS6.

Oh, wat een jaar!
In Oh, wat een jaar! gaan we terug in de tijd met bekende Nederlanders, nostalgie! Iedere aflevering zijn de gasten volledig verkleed in de mode van het betreffende jaar. Benieuwd naar de hilarische beelden? Vanaf 28 augustus zie je een nieuw seizoen bij NLZIET, met Chantal Janzen als presentatrice!

Vanaf 28 augustus om 20.00 uur op RTL 4.

BankGiro Miljonairs
In deze spelshow maken kandidaten kans om een groot bedrag te winnen. Ze moeten proberen om meerkeuzevragen goed te beantwoorden, met soms hulp van het publiek of andere hulplijnen. De vragen worden steeds moeilijker naarmate het bedrag wordt verhoogd.

Vanaf 28 augustus om 21.30 uur op RTL 4.

Boer zoekt Vrouw
Vanaf 29 augustus wordt Boer zoekt Vrouw uitgezonden. In deze eerste aflevering worden de boeren gevraagd om zichzelf voorstellen. Na de voorstelronde kunnen geïnteresseerden een brief sturen naar hun potentiële partner. Vinden ze de ware liefde? De boeren met de meeste brieven worden vanaf begin volgend jaar door een cameraploeg gevolgd.

Vanaf 29 augustus om 20.20 uur op NPO 1.

Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson proberen ongeveer 20 deelnemers op een onbewoond eiland te overleven. De kandidaten worden onderverdeeld in 2 kampen. De groepen moeten meedoen aan proeven om privileges te krijgen voor bijvoorbeeld voedsel. Het kamp dat een proef niet wint, moet beslissen wie er van de deelnemers van hun groep het onbewoonde eiland moet verlaten…

Vanaf 29 augustus op RTL 4.

Jinek
Kun jij ook niet wachten tot Jinek weer begint? Iedere dag ontvangt Eva de hoofdrolspelers uit de actualiteit en voert ze met hen het gesprek van de dag.

Vanaf 30 augustus om 22.00 uur op RTL 4.

Kopen Zonder Kijken

Zou jij het aandurven om het kopen van jouw huis over te dragen aan twee vreemden? In Kopen Zonder Kijken geven stellen de aankoop van hun nieuwe woning uit handen. Ze zien het huis pas als de koopovereenkomst is getekend.

Vanaf 30 augustus om 20.30 uur op RTL 4.

De Vooravond
Dé talkshow waarbij diverse gasten worden uitgenodigd om te praten over de actualiteit. Elke werkdag kun je om 19.00u de Vooravond live kijken. Blijf op de hoogte van de actualiteit! Dit seizoen wordt gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand.

Vanaf 30 augustus om 19.00 uur op NPO 1.

Chateau Meiland
Wat goeeeed: een nieuw seizoen Chateau Meiland! Dit seizoen staat in het teken van, hoe kan het ook anders: de verhuizing van Hengelo naar Noordwijk. De familie had in Hengelo een nieuw stulpje op de kop getikt, maar helaas konden ze hier niet blijven wonen. Ook zien we hoe Maxime en Leroy verhuizen naar Noordwijk, gelukkig nog allemaal bij elkaar dus!

Vanaf 30 augustus om 20.30 uur op SBS6.

URK!
In dit seizoen van worden weer een aantal opmerkelijke dorpsgenoten op de voet gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden. URK! laat niet alleen de bijzonderheden van deze mensen zien, maar ook de gewoontes van het kleine vissersdorp.

Vanaf 31 augustus om 21.30 uur op SBS6.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.