Ads Top

Samsung kondigt 65 inch model van The Serif en 85 inch The Frame aan

The Serif is vanaf half augustus verkrijgbaar in een 65 inch model, The Frame vanaf medio oktober in 85 inch. Daarmee breidt Samsung zijn lifestyle TV portfolio uit.

The Serif is een ontwerp waarin de vorm en functie centraal staan, geïnspireerd door de letter 'I' in het Serif-lettertype. Die vervaagt de grens tussen meubels en TV.

Het toestel werd in 2015 ontworpen in samenwerking met Ronan en Erwan Bouroullec, wereldwijd bekende Franse meubelontwerpers. Het doel was om een televisie te ontwerpen die verbinding maakt met de ruimte eromheen en tegelijkertijd opgaat in het interieur als extra ruimte. Met het 65 inch scherm kan The Serif een nog meeslependere kijkervaring bieden en valt het unieke ontwerp met verbeterde functies nog meer op in je interieur.

Het 65 inch model van The Serif is vanaf medio augustus verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 1.999 euro.

Ook The Frame is van een update voorzien in 2021. Zo is de line-up dit jaar beter te personaliseren en aantrekkelijker dan voorheen. The Frame is dunner dan ooit, met een dikte van amper 25 mm. En met de meegeleverde Slim Wall-Mount hang je de televisie vlak tegen de muur, net als een fotolijstje. The Frame kan op vlakke ondergronden worden neergezet met in hoogte verstelbare poten en op de Studio Stand wordt The Frame verplaatsbaar van kamer naar kamer. Uiteraard zijn de lijsten van The Frame magnetisch en in verschillende kleuren beschikbaar, van wit tot teakhout looken van walnoothout look tot beige. Zo past The Frame in ieder interieur.

Gebruikers van The Frame hebben via de Art Store inmiddels toegang tot 1500 kunstwerken uit 40 beroemde musea.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.