Ads Top

Raising Kanan vanaf 18 juli te zien bij Canal Digitaal

Sinds de start van de samenwerking met streamingservice STARZPLAY op 16 april heeft Canal Digitaal haar huidige on-demandaanbod flink uitgebreid met 129 bekende series en films.

Aan dit aanbod is op 18 juli een nieuwe serie van STARZPLAY toegevoegd. Raising Kanan is een spin-off van de Amerikaanse hitserie Power (8,1 IMDB) en is geproduceerd door Courtney Kemp en 50 Cent. Ondanks dat de serie officieel nog niet uit is, is nu al bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt.

Waar Power gaat over de hedendaagse misdaad in New York, neemt Raising Kanan de kijker mee naar het ruige New York van de jaren ’90. Bekende hiphop-muziek uit die tijd gecombineerd met de stijl van toen vormen samen een aaneenschakeling van herkenningsmomenten. De prequel toont een jonge Kanan, die opgroeit in een wereld vol drugs en criminaliteit en twijfelt aan welke kant van de wet hij wil staan. Zijn moeder, Raquel, gespeeld door Patina Miller (The Hunger Games), is zijn rolmodel, maar heeft zij het beste met hem voor? Net als de originele Power-serie, verkent Raising Kanan thema’s als loyaliteit, verraad en onbreekbare familiebanden.

Ondanks dat de serie een spin-off is van Power, is Raising Kanan een op zichzelf staand verhaal. In de Power-serie wordt Kanan gespeeld door 50 Cent. De nieuwe serie, die gaat over de jonge Kanan, lijkt een brug te slaan naar de heftige jeugd van 50 Cent zelf. De rol van de jonge Kanan wordt vertolkt door Mekai Curtis.

De serie is vanaf 18 juli exclusief te zien bij Canal Digitaal. Sinds 2019 is Canal Digitaal weer onderdeel van Canal+ Group, televisieprovider en producent van Europese films en series.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.