Ads Top

PowerVision lanceert de S1 Gimbal


PowerVision heeft de S1 Gimbal aangekondigd: de kleinste 3-assige telefoonstabilisator ter wereld.

Ondanks het broekzakformaat zit deze Gimbal volgens de fabrikant boordevol functionaliteiten, waaronder een pasvorm voor vrijwel iedere gangbare smartphone, een ingebouwde powerbank om de smartphone draadloos op te kunnen laden, gezichtsherkenning om het onderwerp te blijven volgen en een beeldstabilisator.

De S1 Gimbal is de kleinste 3-assige telefoonstabilisator ter wereld, weegt slechts 300 gram en kan worden opgevouwen tot broekzakformaat om altijd gemakkelijk mee te nemen. De stabilisator corrigeert trillingen en bewegingen voor professionele, vloeiende beelden. De gezichtsherkenning zorgt er, met AI-trackingtechnologie, voor dat de S1 dat het onderwerp continu in beeld is.

De PowerVision S1 functioneert als een draadloze powerbank met 10W laadkracht. Met het magnetische opkliksysteem, de ingebouwde selfiestick en de tripod, is de PowerVision het ideale hulpje voor je smartphone om de kwaliteit van je content te verbeteren.

De S1 Gimbal is vanaf de derde week van juli verkrijgbaar in Nederland en België bij o.a. Bol.com, Belsimpel, Kamera Express, Amazon en via de website van PowerVision. De adviesprijs start bij 190 euro voor de explorer kit.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.