Ads Top

Samsung The Wall nu wereldwijd verkrijgbaar

Samsung lanceert wereldwijd het 2021-model van zijn modulaire display The Wall. Een nieuwe Micro AI Processor analyseert en optimaliseert elk frame om de best mogelijke beeldkwaliteit te leveren. Door gebruik te maken van 16 verschillende neurale netwerkmodellen, getraind in AI-upscaling en deep learning-technologie, kan de Micro AI Processor de beeldkwaliteit optimaliseren tot een resolutie van 8K, contrast verbeteren en ruis verwijderen.

Met een piekhelderheid van 1.600 nits zorgt The Wall volgens Samsung voor heldere beelden die in elke omgeving opvallen, zelfs in hele lichte ruimtes. Ultra Chroma Technology produceert smallere golflengtes met RGB-kleuren die natuurgetrouw en twee keer zo puur zijn dan conventionele LED. Elke LED is tot 40 procent kleiner, waardoor de pure zwarte ruimte tussen de pixels groter wordt voor een betere kleuruniformiteit en een hoger beeldcontrast.

De 2021 The Wall is gemakkelijker te installeren dankzij nieuwe draadloze docking-verbindingen en een ontwerp zonder rand. Dat resulteert in een kabinet dat half zo diep is als voorheen. Met modulaire technologie kan The Wall 2021 in verschillende posities worden geïnstalleerd, waaronder concaaf, convex, aan het plafond, hangend, hellend en L-type. Verder hoeven gebruikers per kabinet slechts één keer aanpassingen te doen met Factory Seam Adjustment. Daardoor zijn aanpassingen per kabinet niet meer nodig, wat tijd bespaart.

Het 2021-model biedt het meest gedetailleerde beeld tot nu toe, met de eerste 8K-resolutie in de branche, een refresh rate van 120 Hz en Simple 8K-weergave. The Wall kan horizontaal worden geconfigureerd voor een resolutie tot 16K in een opstelling van 15.360 x 2.160 pixels[4]. Dit resulteert in een uitgebreid canvas voor een ongekende kijkervaring.

The Wall wordt geleverd met Micro HDR- en Micro Motion-functies, met 20-bits verwerking om een consistente beeldkwaliteit te leveren die geschikt is voor commerciële omgevingen. Het scherm bevat vier Picture-by-Picture schermen (PBP), waarmee tegelijkertijd vier verschillende inhoudsbronnen in 4K-resolutie mogelijk zijn. De 4-PBP-functie kan worden gebruikt voor zakelijke doeleinden waar meerdere schermen nodig zijn.

Alle functies van The Wall zijn ontworpen met veiligheid voorop. TÜV Rheinland heeft zijn Eye Comfort-certificering toegekend voor minimale emissie van blauw licht, terwijl zijn EMC-klasse B-certificering elektromagnetische golven minimaliseert voor veilige installatie in huis.

Samsungs 2021 The Wall is vanaf vandaag in geselecteerde markten over de hele wereld verkrijgbaar. Ga voor meer informatie naar https://www.samsung.com/nl/business/the-wall/.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.