Ads Top

ESPN zendt toch alle wedstrijden Keuken Kampioen Divisie uit

Alle wedstrijden in de derde periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden op ESPN. Dit op initiatief van alle Keuken Kampioen Divisie-clubs.

Mede door de ondersteuning van Supporterscollectief Nederland, ESPN, KNVB, Keuken Kampioen en de flexibiliteit van politie en gemeenten is het mogelijk om – in navolging van de eerste twee periodes – óók de derde periode volledig live in beeld te brengen.

In het plan van aanpak afgelopen zomer is het uitgangspunt altijd geweest dat er vanaf januari weer (deels) publiek zou kunnen worden toegelaten. Bovendien was het op dat moment onzeker in hoeverre alle partijen ook in 2021 nog in staat zouden zijn om hun financiële bijdrage te kunnen leveren om alle wedstijden live in beeld te kunnen brengen.

Op initiatief van ESPN én dankzij een extra bijdrage van ESPN, CED en KNVB stond al vast dat er in de derde periode vier wedstrijden per speelronde live zouden worden uitgezonden, hetgeen al een verdubbeling betekende ten opzichte van de ‘normale situatie’ vóór de coronacrisis waarbij er twee wedstrijden per speelronde werden uitgezonden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.