Ads Top

Nieuwe Philips TV-collectie met XXL-schermen, MiniLED-technologie, 5e-generatie P5 en HDMI 2.1

Philips TV & Sound (TP Vision) breidt zijn tv-assortiment binnenkort uit met de introductie van extra grote XXL-schermformaten.

De nieuwe OLED- en MiniLED-sets bevatten zowel de verbeterde vijfde generatie P5 AI-processor als uitgebreide HDMI 2.1-functionaliteit.

De 2021-modellen bieden volgens TP Vision tevens opnieuw een 'toonaangevend pakket van uitstekende beeld- en geluidsprestaties', opvallend Europees design met natuurlijke materialen, vierzijdig Ambilight en de nieuwste Android TV 10 OS.

De nieuwe OLED806 wordt voorzien van metalen tweekleurige ‘stok’-voeten, terwijl de OLED856 een elegante VA-hoek met metalen donkerchromen T-standaard heeft. Beide ontwerpen ogen minimalistisch alsof de toestellen boven het tafelblad zweven.

Allebei de modellen bevatten alle functies van HDMI 2.1 – met e-Arc en VRR voor 4K-content van 40Hz tot 120Hz met een zeer hoge snelheid van 48 Gbps (444, 12 bit). Ook zijn de Freesync Premium Pro en Auto Game toegevoegd aan de Auto Latency-modus van eerdere tv-modellen.

De nieuwe 9636 beschikt over lokaal dimbaar achtergrondlicht met 1024 zones en combineert deze met het Philips Micro Dimming Premium-systeem. Op die manier creëert het scherm nog diepere zwarte weergaven en spectaculaire highlights, resulterend in een pieklichtopbrengst van 2000 nits.

Voor de geluidprestaties zorgt een 3.1.2 Bowers & Wilkins-geluidssysteem met meerdere speakers van 'audiofiele kwaliteit'. De soundbar fungeert tevens als tafelstandaard met een enkele verbindingsstang op de 65 inch-versie en twee verbindingsstangen op het 75 inch-model. Het toestel kan ook aan de muur worden bevestigd.
 


 

 


 

 


 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.