Ads Top

VodafoneZiggo en Discovery kondigen nieuwe samenwerking aan

Discovery en VodafoneZiggo sluiten een nieuwe overeenkomst waardoor Ziggo klanten kunnen blijven kijken naar de zenders Discovery, Eurosport en TLC. Er wordt tevens een nieuwe Discovery zender geïntroduceerd: HGTV 'Home & Garden TV'. Bovendien gaan de partijen samenwerken om de nieuwe streamingdienst  discovery+ beschikbaar te stellen aan klanten van Vodafone en Ziggo. 

De overeenkomst houdt allereerst in dat Ziggo klanten de komende jaren toegang behouden tot alle Discovery televisiezenders: Discovery, TLC, Eurosport, ID, Eurosport 2, Discovery Science en Animal Planet. 

In de loop van dit jaar komt daar een nieuwe zender bij in het TV Standard pakket: 'HGTV' Home & Garden TV. Daarnaast betekent de samenwerking ook dat Ziggo de discovery+ app zal toevoegen aan de mediabox tv app stores. Klanten van Vodafone kunnen de discovery+ app binnenkort al met een gratis proefperiode uitproberen.  
 
Discovery+ is de nieuwe streamingdienst waarin de iconische en populaire series van Discovery gecombineerd worden met originele lokale en internationale discovery+ content, maar ook met de uitgebreide collectie natuurprogramma's van de BBC. Voor het eerst staat het allemaal bij elkaar op één plek. Nederland is een van de eerste landen waar discovery+ onlangs, op 5 januari is gelanceerd.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.