Ads Top

Woensdag ontknoping eDivisie, eerste vier finalisten bekend

Na 17 speelronden zijn de kaarten in de edivisie geschud. Alle Eredivisieclubs hebben het de afgelopen maanden tegen elkaar opgenomen met een ranglijst van 1 tot en met 18 als gevolg.

De top 4, bestaande uit Ajax, Vitesse, FC Groningen en PSV, heeft zich rechtstreeks gekwalificeerd voor de eDivisie Finals op woensdag 6 januari. De nummers 5 tot en met 12 spelen op dinsdag 5 januari een PlayOff voor de resterende vier eDivisie Finals-plekken.

Op dinsdag 5 januari strijden acht clubs in de eDivisie PlayOffs om de laatste vier plekken in de eDivisie Finals. In een live-uitzending op het YouTube-kanaal van de edivisie van 18.15 tot 21.30 uur gaan de clubs zich een laatste keer bewijzen. De volgende vier wedstrijden bepalen welke clubs zich kwalificeren voor de eDivisie Finals:

Fortuna Sittard – Feyenoord: 18.15 uur
FC Emmen – FC Twente: 19.00 uur
Heracles Almelo – FC Utrecht: 19.45 uur
AZ – RKC Waalwijk: 20.30 uur

De dag er na, op woensdag 6 januari vanaf 14.00 uur, vinden voor de twee keer de eDivisie Finals plaats. Na de indrukwekkende eDivisie Finals op 15 februari 2020 in AFAS Live, wordt de eindfase van de edivisie ditmaal volledig online gespeeld en trekken vier teams van commentatoren het land in om verslag te doen van de wedstrijden en verschillende individuele prijzen uit te reiken. 

Kijk de eDivisie Playoffs op dinsdag 5 januari vanaf 18.15 uur en de eDivisie Finals op woensdag 6 januari vanaf 14.00 uur live op het YouTube-kanaal van de edivisie.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.