Ads Top

Sony introduceert de 'ultieme vlogcamera' ZV-1

Sony kondigt naar eigen zeggen de ideale vlogcamera in zakformaat aan. Dat die eraan stond te komen was al bekend.

Dit nieuwe model is volledig ontworpen op basis van de feedback van content-creators en vloggers en combineert gebruiksvriendelijke functies met de hoogwaardige beeldtechnologie van

De ZV-1 is uitgerust met een 1.0 inch stacked Exmor RS CMOS-beeldsensor met DRAM-chip en 24-70 mm F1.8-2.8 ZEISS Vario-Sonnar T-lens met groot diafragma.

De camera focust automatisch op het gewenste object en volgt dit met een hoge nauwkeurigheid en snelheid via het geavanceerde autofocussysteem van Sony.

De ZV-1 is verder uitgerust met de allernieuwste BIONZ X-beeldprocessor met front-end LSI. Dit garandeert volgens Sony een hoge beeldresolutie en weinig ruis voor superieure beeldkwaliteit.

Om aan de hoogwaardige eisen van content creators te voldoen is de ZV-1 geschikt voor 4K-filmopname en heeft de camera interne beeldstabilisatie.

De ZV-1 beschikt over betrouwbare en veelzijdige audio-opties. De ingebouwde directionele microfoon van de ZV-1 is ontworpen voor het opnemen van hoogwaardige audio.

Voor meer flexibiliteit beschikt de ZV-1 over een standaard microfoonaansluiting (3,5 mm) en Multi Interface Shoe om een breed scala aan externe microfoons aan te sluiten. De ZV-1 wordt geleverd met een windschermaccessoire dat op de MI Shoe past, om windinterferentie te minimaliseren.

De ZV-1 is vanaf juni 2020 verkrijgbaar in de Benelux voor  800 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.