Ads Top

Amazon Prime hoogtepunten in juni

Het meesterwerk uit het jaar 2019 bekijk je vanaf 5 juni op Prime Video. Joker is een Amerikaanse misdaadfilm, een donker drama van regisseur Todd Phillips (Road Trip, The Hangover) en speelt zich af in Gotham City in de jaren tachtig. Een clown met de naam Arthur Fleck voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij.

De hoofdrollen in Joker worden vertolkt door Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy en Brett Cullen.

De langverwachte serie El Presidente (vanaf 5 juni) laat het verhaal van het FIFA Gate corruptieschandaal in 2015 zien. Tegen de achtergrond van steden in Latijns-Amerika, de VS en Europa verkent de serie het sportschandaal dat de wereld op zijn kop zette. Het verhaal laat zien hoe Sergio Jadue, een Chileense kleinschalige voetbalclubvoorzitter, uit de schaduw trad en een sleutelfiguur werd in een omkopingscomplot van de beruchte voorzitter van de Argentijnse voetbalbond, Julio Grondona.

De achtdelige dramaserie, met afleveringen van ieder één uur, heeft een sterrencast met onder andere Karla Souza (How to Get Away with Murder), Andrés Parra (Pablo Escobar: El Patrón del Mal) en Paulina Gaitán (Diablo Guardian).


In de film Downton Abbey (12 juni) brengen de koning en koningin van het Engelse landhuis een bezoek aan de familie Crawley op het platteland van Yorkshire. Terwijl de koninklijke staf Downton bezoekt, is er ook een moordenaar gearriveerd die probeert de monarch te vermoorden. De familie en de bedienden staan recht tegenover de koninklijke entourage en tegelijkertijd speelt er een grootse erfeniskwestie. Hoe dit eindigt bekijk je vanaf 12 juni op Prime Video.


Een groot drama verandert het leven van Theodore Decker in The Goldfinch (12 juni). Zijn moeder wordt gedood bij een bomaanslag in het Metropolitan Museum of Art. Als herinnering aan die tragische dag houdt hij zich vast aan een schilderij: The Goldfinch. Een zeventiende-eeuws schilderij één van de beroemdste schilderijen van de jonggestorven leerling van Rembrandt. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek Het Puttertje van Donna Tartt.


Vanaf 19 is Abonimable te zien. Wanneer de vrienden Yi (Chloe Bennet), Jin en Peng een Yeti ontdekken, geven ze hem de naam Everest. Ze beginnen aan een reis van meer van 3000 kilometer door China om het magische wezen te herenigen met zijn familie. Dwars door de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.