Ads Top

Romantiek bij Film1

Film1 Premiere en Film1 Drama brengen deze maand drie hartverwarmende romantische films - The English Teacher, Sophie and the Rising Sun en Belle en het Beest - die je 'naar magische plekken zullen brengen en je de wereld om je heen laten vergeten'.

In de romantische komedie The English Teacher speelt Oscarwinnaar Julianne Moore een lerares Engels genaamd Linda Sinclair. Linda’s leven wordt verstoord wanneer haar oud-leerling Jason (Michael Angarano) terugkeert naar haar stadje nadat hij geen werk kon krijgen als toneelschrijver in New York. Linda ziet dat Jason enorm onzeker is geworden en weet hem te overtuigen om zijn toneelstuk op school te produceren. Zijn werk verdient namelijk een podium. De vonken vliegen rond in dit hartverwarmende verhaal waarin je ziet dat alles mogelijk is als er iemand is die in je gelooft. Bekijk The English Teacher, zondag 10 mei om 20.30 uur op Film1 Drama.

Sophie and the Rising Sun, een romance van epische proporties, brengt ons naar Salty Creek, een klein vissersdorpje in South Carolina in de herfst van 1941. Terwijl de Tweede Wereldoorlog in Europa woedt, verschijnt een gewonde vreemdeling, Grover Ohta, in de stad onder mysterieuze omstandigheden. Sophie, geboren in Salty Creek, raakt snel gefixeerd door Ohta en er ontstaat een vriendschap door hun gedeelde interesse in kunst. Uiteindelijk leidt dit tot een liefdesrelatie, maar deze is verboden vanwege hun verschillende etnische achtergronden. Als je een fan bent van meeslepende drama's over krachtige romances die alle obstakels moeten en zullen overwinnen, dan mag je deze film niet missen! Bekijk Sophie and the Rising Sun, donderdag 14 mei om 20.30 uur op Film1 Drama.

Een geliefd sprookje komt tot leven met de Nederlands gesproken versie van Belle en het Beest. Een onverwachte romance bloeit tussen de jongste dochter van een koopman en het mysterieuze beest (Vincent Cassel). Wegens een schuld van haar vader, moet de jongste dochter van een koopman zich aanbieden aan het Beest. Palme d'Or-winnaar Lea Seydoux schittert als de betoverende Belle in deze visueel verbluffende versie van het vertrouwde verhaal dat we allemaal liefhebben en koesteren. Met de stemmen van musicalsterren Noortje Herlaar, René van Kooten en Ernst Daniël Smid. Bekijk Belle en het Beest, maandag 18 mei om 15:05 uur op Film1 Premiere.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.