Ads Top

Sony A8 4K HDR OLED tv vanaf volgende week beschikbaar in de Benelux

De Sony A8 OLED 4K HDR-tv’s zijn vanaf volgende week verkrijgbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux. Dit model is beschikbaar in een 55 en 65 inch beeldformaat.

De A8 produceert volgens Sony hoogwaardige 4K HDR beelden via de Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor speelt een sleutelrol bij de productie van een natuurgetrouw beeld. Meer dan 8 miljoen zelf oplichtende pixels worden nauwkeurig en individueel aangestuurd door de X1 Ultimate beeldprocessor.

De A8 is uitgerust met het Acoustic Surface Audio geluidssysteem. Hierdoor resoneert het hele scherm mee op de geluidsgolven. Niet alleen aan de voorzijde maar ook aan de zijkanten van het beeldscherm.

Deze nieuwe A8 4K HDR OLED modellen zijn verder voorzien van de Netflix Calibrated Mode. Deze functie is ontwikkeld om de beeldkwaliteit van de producent te evenaren. Tevens is dit model geschikt voor het afspelen van IMAX Enhanced content voor hoogwaardige kleuren, contrast, helderheid en beter geluid.

De A8 draait op Android 9 Pie. Daardoor kunnen ook diensten worden aangeboden als Disney+, Netflix, Videoland, Pathé Thuis, NLZiet, Kijk en NPO Start.

De A8 is vanaf volgende week beschikbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux voor de volgende adviesprijzen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.