Ads Top

Nieuw in juni bij Videoland: Love Island Australië, Huisvrouwen Bestaan Niet, álle The Hunger Games Films

Zwijmel in juni weg bij het tweede seizoen van Love Island Australië of Oscar-winnaar La La Land bij Videoland. Voor de echte bingers staan alle The Hunger Games films, Devils S1 en Absentia S2 klaar. Ook verschijnt deze maand de Videoland Original documentaire Is Geluk te Koop?, waarin de geluksindustrie in Nederland onderzocht wordt.

Love Island Australië S2, vanaf 1 juni bij Videoland. In dit Australische realitydatingprogramma gaan sexy, jonge singles een luxe villa bewonen in de hoop daar liefde te vinden. De singles, Islanders genoemd, moeten koppels vormen om in de prachtige villa te mogen blijven.

The Post, vanaf 4 juni bij Videoland. Een waargebeurd verhaal over een van de grootste scoops uit de 20ste eeuw. Steven Spielberg film The Post vertelt over de onthulling van de Pentagon Papers, geheime documenten over de Vietnam-oorlog. Een indrukwekkend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van The Washington Post, Katherine Graham (Meryl Streep) en redacteur Ben Bradlee (Tom Hanks). Ze zetten hun meningsverschillen aan de kant en proberen als eerste de geheime overheidsdocumenten te onthullen.

Devils S1, vanaf 5 juni bij Videoland. Bank-CEO Dominic Morgan (Patrick Dempsey) verwelkomt in deze tiendelige serie Massimo Ruggero (Alessandro Borghi), een meedogenloos hoofd van de handel in de financiële wereld. Massimo werkt in het Londense kantoor van een grote Amerikaanse bank en raakt betrokken bij een intercontinentale financiële oorlog die Europa op zijn kop zet. Hij moet kiezen of hij zich wil verenigen of het gevecht aan wil gaan met zijn mentor Dominic.

Is Geluk te Koop?, vanaf 11 juni bij Videoland. Jelte Sondij en Lars Gierveld zijn exclusief voor Videoland in de geluksindustrie in Nederland gedoken om te onderzoeken in hoeverre geluk nou echt te koop is.

Zwaar Verliefd!, vanaf 12 juni bij Videoland. Een luchtige, romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo's en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. De jonge, succesvolle dierenarts Isa (Barbara Sloesen) is een tikkeltje onzeker over haar lijf en de liefde. Ruben is dé perfecte man: knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft ze niet te geloven.

Absentia S2, vanaf 14 juni bij Videoland. FBI-agente Emily Byrne verdwijnt spoorloos, terwijl ze Bostons meest beruchte seriemoordenaar, Conrad Harlow, achtervolgt. Zes jaar later wordt Emily op sterven na dood gevonden, zonder herinneing van de zieke geest die haar heeft ontvoerd en gemarteld. Haar man is hertroruwd en haar zoontje is compleet van haar vervreemd. Emily gooit alles in de strijd om het raadsel van haar ontvoering op te lossen en haar leven weer op de rit te krijgen.

The Hunger Games, Mockinjay Part 1, Part 2 én Catching Fire, vanaf 15 juni bij Videoland. In het futuristische land Panem (het huidige Noord-Amerika) worden ieder jaar in elk district met een loting onder alle 12- tot 18-jarigen één jongen en één meisje getrokken die mee moeten doen in de landelijke Hunger Games. Bij deze "spelen" moeten de deelnemers elkaar doden tot er nog maar één over is. Het volk wordt gedwongen hier op beeldschermen naar te kijken. In de hoofdrol Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson.

Huisvrouwen Bestaan Niet 2, vanaf 16 juni bij Videoland. Feelgoodfilm waarin drie vrouwen worstelen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor op zoek gaan naar de antwoorden op verschillende, herkenbare levensvragen.

Kapsalon Romy, vanaf 17 juni bij Videoland. De band tussen de 10-jarige Romy (Vita Heijmen) en haar strenge oma, kapster Stine (Beppie Melissen), is broos, maar alles wordt anders als oma Stine haar kleindochter in vertrouwen neemt over haar toenemende verwardheid. De band tussen de twee groeit terwijl oma steeds meer lijkt te veranderen.Romy staat oma zoveel mogelijk bij in het runnen van de kapsalon, maar als dat niet langer gaat trekt ze haar eigen plan. Ze besluit oma’s grootste wens in vervulling te laten gaan.

La La Land, vanaf 22 juni bij Videoland. Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt hun droom ver weg, maar het lot brengt deze dromers samen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.