Ads Top

NOS en NPO Start breiden aanbod sportdocu’s via NPO Start uit

NPO Start breidt het aanbod aan sportdocumentaires flink uit. In samenwerking met NOS Studio Sport zijn de afgelopen periode al enkele bijzondere portretten aan het on demand-platform van de Publieke Omroep toegevoegd, en dat worden er de komende weken alleen maar meer.

Daarnaast zijn ook de klassieke sportmomenten, die sinds enkele weken op zondagmiddag op NPO 1 worden uitgezonden, online terug te kijken.

Via het voor iedereen toegankelijke streamingplatform kunnen gebruikers zelf bepalen waar en wanneer ze de legendarische sportprogramma’s bekijken. Het gaat onder meer om ‘Oranje en het EK 1988’, ‘Nederland – Spanje op het WK 2014’ en ‘Oranje en het EK 1992’, maar ook om bijzondere edities van de wielerklassiekers Amstel Gold Race en de Ronde van Vlaanderen.

Op dit moment zijn deze vier NOS-sportdocumentaires al via NPO Start te bekijken:

- Mart Smeets interviewt basketballer Michael Jordan (1990)

- Naar Eer en Geweten (2004) over de Olympische Spelen van 1936; de ‘nazi-Spelen’

- That Final Day - Revisited (2006) – over de Britse degradatiestrijd in 2003 tussen voetbalclubs Swansea en Exeter

- Dubbel Davis (2006) over de Amerikaanse schaatser Shani Davis en zijn moeder, in aanloop naar de Spelen van Turijn in 2006

De komende periode wordt dit aanbod aan sportdocumentaires verder aangevuld, iedere week met  drie bijzondere producties, onder meer gemaakt door het team van Andere Tijden Sport (NOS/NTR).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.