Ads Top

Actiefilms bij Film1

Film1 Premiere en Film1 Action brengen vier spannende actiefilms - In Time, Last Rampage, The Mechanic en Man on Fire – met onder anderen Justin Timberlake, Jason Statham, Denzel Washington, Cillian Murphy en Christopher Walken in de hoofdrollen.

In de scifi-actiefilm In Time schitteren de wereldberoemde artiest Justin Timberlake en actrice Amanda Seyfried (Mamma Mia, Mean Girls) als Will en Sylvia. Hij is een man op de vlucht die vals wordt beschuldigd van moord, zij is zijn gijzelaar. De film toont een dystopische toekomst waarin mensen op 25-jarige leeftijd stoppen met verouderen en ontworpen zijn om vervolgens nog maar één jaar te leven. Wie de middelen heeft om zich een weg uit de situatie te kopen, heeft een oneindige jeugd. Wills relatie met Sylvia wordt een belangrijk onderdeel tegen het systeem. Zal hij genoeg tijd vinden om zijn naam te zuiveren en te kunnen blijven leven? Kom er vrijdag 22 mei om 20.30 uur achter op Film1 Premiere.

De actie- en misdaadfilm Last Rampage, vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte gevangenisuitbraak van Gary Tison en Randy Greenwalt uit de staatsgevangenis van Arizona in de zomer van 1978. De film bevat actiefilmveteraan Robert Patrick (T2), actrice Heather Graham (Austin Powers). Reis terug in de tijd naar de Arizona uit de jaren 70 met dit tintelende verhaal over een beruchte gevangenisuitbraak op zaterdag 23 mei om 21:00 uur op Film1 Action.

De actiethriller The Mechanic brengt de publieksfavoriet Jason Statham naar je scherm! De film vertelt het spannende verhaal van een elite-huurmoordenaar die zijn vak leert aan een leerling die een band heeft met een van zijn vorige slachtoffers. Ben Foster (Hell or High Water) en Donald Sutherland (The Hunger Games) begeleiden Statham op dit spannende avontuur dat op zondag 24 mei om 21:00 uur wordt uitgezonden op Film1 Action.

Tenslotte brengt Film1 Premiere de keiharde actiefilm Man on Fire. Denzel Washington speelt een voormalige CIA-agent die wraak neemt op degenen die een onvergefelijke daad hebben gepleegd tegen de familie die hij moest beschermen. In deze misdaadfilm geregisseerd door Tony Scott spelen ook Christopher Walken en Dakota Fanning (War of the Worlds). Bekijk de film op vrijdag 29 mei om 20.30 uur op Film1 Premiere.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.