Ads Top

Film1 in mei: premières van Long Shot, 12 Years A Slave, Natural Born Killers en The Forgiven

Film1 Premiere brengt het publiek in mei een nieuwe lichting onderhoudende en veelgeprezen films uit allerlei genres. Zo is er de romantische komedie Long Shot, het Oscarwinnende drama 12 Years a Slave, de actieklassieker Natural Born Killers en de op waargebeurde feiten gebaseerde thriller The Forgiven.

De romantische komedie Long Shot, met het onwaarschijnlijk grappige duo Charlize Theron en Seth Rogen, gaat over de hilarische gevolgen van de hereniging tussen journalist Fred Flarsky (Rogen) en Charlotte Field (Theron), de babysitter op wie hij als kind verliefd was. Charlotte is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke vrouwen ter wereld en maakt zich klaar voor de race om het presidentschap. Wanneer ze tot ieders verbazing besluit om Fred in te huren als speechschrijver, slaan de vonken over. Zorg dat je de hilarische en hartverwarmende romantische komedie Long Shot niet mist op dinsdag 5 mei om 20:30 uur bij Film1 Premiere.

Het drievoudig Oscarwinnende drama 12 Years a Slave vertelt het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor) die vlak voor de Burgeroorlog als vrij man leefde in New York, totdat hij werd ontvoerd en verkocht als slaaf in de zuidelijke staten van Amerika. In het door Steve McQueen geregisseerde 12 Years a Slave schitteren ook Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch en Brad Pitt.

In Natural Born Killers, een van de meesterwerken in het actiegenre, vallen twee slachtoffers van een getraumatiseerde jeugd als een blok voor elkaar. Ze plegen meedogenloze moorden die op onverantwoordelijke wijze worden verheerlijkt door de media. Geregisseerd door Oliver Stone, naar een script van Quentin Tarantino, spelen Woody Harrelson en Juliette Lewis de hoofdrollen in deze voor een Golden Globe genomineerde film. Bekijk Natural Born Killers op zaterdag 16 mei om 20:30 uur op Film1 Premiere en beleef het adrenaline-pompende verhaal rond de sensatie van twee jonge moordende geliefden.

Tot slot vertelt The Forgiven over de boeiende ontmoeting tussen aartsbisschop Desmond Tutu (Forest Whitaker) en de gewetenloze moordenaar Piet Blomfeld (Eric Bana) die naar verlossing zoekt na de beëindiging van de Apartheid. Het scenario – een mix van feit en fictie – is een bewerking door Michael Ashton van zijn eigen toneelstuk The Archbishop and the Antichrist. Bekijk The Forgiven op zaterdag 23 mei om 20:30 uur op Film1 Premiere en ga mee op een beschouwende reis over leven, vergeving en verlossing.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.