Ads Top

Roland Garros komende drie jaar exclusief te zien bij Eurosport

Het grootste graveltoernooi ter wereld, Roland Garros is tot en met 2021 exclusief te zien bij Eurosport. Nederlandse tennisfans kunnen de komende drie jaar terecht bij het Home of Grand Slam Tennis om geen bal te missen van de Parijse Grand Slam via Eurosport en de Eurosport Player.

Met de als vierde geplaatste Kiki Bertens in topvorm gaat de enige Grand Slam op gemalen baksteen aanstaande zondag van start. Kan Kiki op haar favoriete ondergrond de eerste Nederlandse Grand Slam-winnares worden of gooit titelverdedigster Simona Halep, nummer 1 van de wereld Naomi Osaka of Serena Williams roet in het eten? Kiki neemt het in de eerste ronde op tegen de Francaise Pauline Parmentier.

Ook om het toernooi heen pakt Eurosport uit. De uitzendingen van Eurosport worden weer omlijst door analyses van Game, Schett en Mats met Mats Wilander en Barbara Schett en bijdrages van John McEnroe, Kim Clijsters en Chris Evert. Op digitaal vlak kun je je op Eurosport.nl, Twitter, Facebook én Instagram vervolgens dieper in het gravel storten met highlights, interviews en achtergronden.

Naast Roland Garros zijn ook de andere drie Grand Slams – de Australian Open, Wimbledon en de US Open – van de eerste service tot en met het laatste matchpoint te zien bij Eurosport, Home of Grand Slam Tennis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.