Ads Top

Sony lanceert premium home-entertainment HT-X8500 2.1-kanaals-soundbar

Sony introduceert de premium home-entertainment HT-X8500 2.1-kanaals-soundbar met Dolby Atmos en Virtual Surround Sound.

De Vertical Surround Engine produceert een kamervullend Dolby Atmos geluid zonder gebruik te maken van plafondweerkaatsing of omhooggerichte speakers. Deze technologie kan daadwerkelijk het effect van helikopters die boven het hoofd vliegen nabootsen.

Zelfs wanneer de content geen Dolby Atmos of DTS:X ondersteuning biedt de HT-X8500 een virtueel ruimtelijk geluid. De ingebouwde dubbele subwoofer levert een diep basgeluid en met de cinema audio-modus worden filmliefhebbers helemaal meegenomen in de film of serie.

De HT-X8500 past volgens Sony perfect onder een BRAVIA-TV. Dit model heeft een formaat van slechts 890 x 64 x 96 mm. De soundbar is afgewerkt met een metalen speakerrooster en subtiele subwooferkanalen aan beide kanten.

De HT-X8500 biedt ook ondersteuning voor HDMI eARC. Dit is essentieel voor het overdragen van hoogwaardige audio met een optimale bandbreedte en snelheid. HDMI eARC is onderdeel van de HDMI 2.1 standaard. Dit staat garant voor audio met een hoge resolutie, een snellere verversingsfrequenties en ultrasnelle HDMI-kabelondersteuning. Ook is Bluetooth en NFC voorzien om en snel verbinding te maken met een smartphone of tablet.

De HT-X8500 is vanaf april 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor 400 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.