Ads Top

ASUS kondigt ZenFone 6 met Flipcamera aan

ASUS heeft de ZenFone 6 aangekondigd, een smartphone met een unieke Flip Camera. Het toestel bevat een primaire 48MP Sony IMX586 camera en een secundaire 13MP 125° ultrawidecamera. Deze worden aangedreven door een stappenmotor die 180 graden kan omslaan, zodat de gebruiker eenvoudig kan switchen tussen het gebruik van de camera’s aan de voor- en aan de achterzijde. Bovendien is het mogelijk om iedere positie daartussenin vast te houden, waardoor gebruiker de ongeëvenaarde controle krijgt om professionele foto’s te schieten vanuit iedere hoek.

De primaire camera van de ZenFone 6 maakt gebruik van de nieuwste Sony IMX586 48MP sensor met een f/1.79 brede diafragmalens en Quad Bayer-technologie voor dag- en nachtfotografie. Het 2x1 OCL PDAF autofocussysteem moet schudden tegengaan. De secundaire 13MP 125° ultrawidecamera zorgt ervoor dat gebruikers meer vrienden en omgeving in het beeld kunnen laten passen, inclusief real-time distortioncorrectie.

De Flip Camera module is gemaakt van vloeibaar metaal (amorfe legering), dat 20 procent lichter is dan roestvrij staal, maar tegelijkertijd vier keer zo sterk. Om te zorgen voor extra bescherming detecteert de G-sensor in de module het tempo van de versnelling, waardoor de Flip Camera automatisch terugkeert in de module.

De 6,4 inch ZenFone 6 beschikt over een NanoEdge-display zonder notch en is beschermd met Corning Gorilla Glass 6. De ZenFone 6 bevat ook een volgens de fabrikant monsterlijke batterij van 5000mAh –  één van de grootste in een vlaggenschipsmartphone – waardoor de gebruiker tot twee dagen non-stop zijn smartphone kan gebruiken.

De ASUS ZenFone 6 ZS630KL-2A002EU is in België vanaf 17 mei beschikbaar voor een adviesprijs van 559.99 euro. De beschikbaarheid voor Nederland is nog onbekend.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.