Ads Top

BRAVIA AG9 MASTER-series OLED in juni verkrijgbaar


Sony introduceert AG9-serie BRAVIA 4K HDR OLED Tv’s in een 55-, 65-, en 77-inch beeldformaat. Het 55 en 65-inch model is vanaf begin juni verkrijgbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux. Het 77-inch model zal vanaf eind juni beschikbaar zijn.

Sony heeft begin dit jaar de nieuwe AG8 modellen voor de MASTER Series aangekondigd. Mede dankzij een nauwkeurig productieproces en strenge kwaliteitscontrole biedt de MASTER series volgens Sony de hoogst mogelijk beeldkwaliteit in een thuisopstelling.

De AG9 is het nieuwe vlaggenschip 4K HDR OLED TV van Sony. Dit nieuwe model produceert hoogwaardige 4K HDR beelden via de Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor speelt een sleutelrol bij de productie van een natuurgetrouw beeld. Beeld komt tot leven met de zeer brede kijkhoek, verfijnd contrast en absolute zwartwaarden van OLED technologie. Meer dan 8 miljoen zelf oplichtende pixels worden nauwkeurig en individueel aangestuurd door de X1 Ultimate beeldprocessor.

In aanvulling op de processor heeft de AG9 de Pixel Contrast booster technologie voor meer kleur en contrast in heldere partijen in beeld. Hierdoor produceert de AG9 een hoogwaardige beeldkwaliteit die het niveau van een professionele referentie-monitor benadert, kleuren en beelden worden natuurgetrouw weergegeven, zoals de maker dit bedoeld heeft. De processor verbetert SD en HD content zodat deze 4K HDR content benaderen, tevens wordt 4K HDR content met optimale helderheid weergegeven.

De AG9 is uitgerust met het Acoustic Surface Audio+ geluidssysteem. Dankzij deze innovatie resoneert het hele scherm mee op de geluidsgolven. Dit resulteert in een realistische reproductie van de geluidsgolven waardoor de perfecte synchronisatie van beeld en geluid ontstaat. Niet alleen aan de voorzijde maar ook aan de zijkanten van het beeldscherm. Kijkers worden opgenomen in een compleet nieuwe entertainmentervaring waarbij beeld en geluid in perfecte harmonie worden gepresenteerd. Ook kunnen gebruikers de TV Centre speakermodus activeren om de TV op te nemen in een home-cinema setup.

De AG9 is dun vormgegeven en kan dicht tegen de muur worden bevestigd met het SU-WL850 ophangsysteem. Bovendien is dit systeem flexibel in gebruik en heeft een draaifunctie, zodat de positie van het toestel naar voorkeur kan worden aangepast voor de beste kijkhoek.

De AG9 is uitgerust met het Android TV besturingssysteem van Google. Dit interactieve platform biedt streaming van tv-programma’s, series en films via Google Play, Netflix, YouTube, NLZiet, Videoland, Pathé Thuis en andere bronnen. Tevens is er de mogelijkheid om persoonlijke content zoals video’s of foto’s te bekijken en via Voice Search op de afstandsbediening snel op internet te zoeken via de TV. Ook is Google Assistant ingebouwd om eenvoudig tv-programma's of films af te kunnen spelen, simpelweg door tegen het toestel te praten. Daarnaast is er toegang tot een collectie games en apps via de Google Play Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.